Muži by ženy neměli dobývat, je převci již moderní doba

Obrázek uživatele benzin@jabber.cz
Vložil benzin@jabber.cz, Čt, 2007-11-08 19:28 :: |

Ještě pořád se traduje, že muž by měl ženu dobývat a protože sem i já postižen tímto předsudkem, mnohdy to dělám.

Je to zajímavé, ale většinou si vybírám dívky, které se tváří nedostižně. Ne že by to byly krasavice, ale i tak si umí muže dobírat. Zajímavé na to je, že tímto chováním dávají trochu na jevo, že umí být nad věcí. Tím jistě roste touha muže po nich.

Bohužel má to jednu negativní stránku. Čím víc se muž snaží ženu dobývat tím víc se z něho stává trubera. Přestože z mé skušenosti jednoznačně plyne, že žena která se nechá dobývat, chce být i dobyta, neměl by to muž podstupovat. Jeho úsilí bude korunováno úspěchem, to je téměř jisté. Bohužel bude to Pyrhovo vítězství. Když totiž vyhraje, stává se do jisté míry otrokem, protože investice do vstahu musí mít vzrůstající tendenci. Bohužel on se dostane na strop svých investičních možností dříve. Proto začne vztah stagnovat. Žena nemá důvod zvyšovat svůj vklad, když ani muž to nedělá. Časem se pak podívá a zjistí, že se tahá s trumeberou na kterého jenom kývne a on zapanáčkuje.

Myslím, že tomu tak nebylo vždy. Tento systém námluv, je nám zjevně dán evolučně. V dávnych dobách nebyla antikoncepce, proto se většinou stalo, že dříve, než muž ztrumbelovatěl stal se otcem a živitelem rodiny.

Proč to píšu? Asi před třemi měsíci sem sledoval namluvní tanec svého kamaráda, který byl korunován úspěchem. Ale již teď jde vidět, že je jeho dívka na něm nezávyslejší, než on na ní.

Druhým důvodem je, že přes to všechno co si dobře uvědomuji, dělám stále ty samé chyby. Opět sem započal dobývání. Naštěstí díky dnešní příhodě s EX mi došlo, že vstupuju do stejné řeky.

P.S.:No kromě toho mně může uklidnit fakt, že nikde není řečeno, že tahle chce skutečně dobytá být.