Že by jeden nový blog?

Obrázek uživatele liborse@jabber.cz
Vložil liborse@jabber.cz, Čt, 2007-08-30 09:09 :: | |

Jak pozoruji, hodně lidí v mém okolí si píše svůj blog. Něco takového již nějakou dobu provozuji na svých osobních stránkách, ale to není ono, a tak jsem si řekl, že si založím svůj oficiální blog v pravém slova smyslu a budu sem psát, co mě zrovna napadne Eye-wink. Nejprve jsem uvažoval, že si založím blog jinde, ale pak jsem si uvědomil, že když mám jabber účet zde, tak si nic nemusím zakládat a rovnou mohu začít přidávat příspěvky. To potěší! Krom toho je mohu přidávat i ze svého jabber klienta a to je pro mě dost užitečná věcička.

A o čem bych chtěl psát? To je dost složitá otázka, ale ono se něco najde. Jelikož se pohybuji okolo Linuxu a otevřeného softwaru, některé články budou na toto téma. Nechtěl bych se ale vyhýbat ani ostatním tématům z běžného života, ale i internetu apod.

Dnes asi ničím významným nepřispěji, protože za pár dní mě čeká zkouška na řidičský průkaz, či lépe , tak mi držte všechny palce co máte i nemáte Eye-wink. Ona je totiž nejhorší ta nervóza – stačí jedna „pitomost“ a člověk jde na další zkoušku. Tož uvidím. Na druhou stranu je potřeba si uvědomit, že to není zkouška tak zásadní jako třeba maturita (její pětihodinový test mi dal opravdu zabrat Laughing out loud).

Pro dnešek zatím končím, ale těšte se na další (a doufám i zajímavější) příspěvky.