Vděk ICQ

Obrázek uživatele kamahl@jabbim.cz
Vložil kamahl@jabbim.cz, St, 2007-06-20 16:22 ::

Nedávno jsem si uvědomil, že bysme icq měli být vlastně vděční. Je to skvělej filtr.

Začalo to asi takhle:
Normálně brouzdám po netu, až omylem narazím na icq.zoznam.sk a tam mě vší silou praštilo do očí tohle:

Ešte stále máš pocit, že tomu niečo chýba? Tak klikni na Xtraz, Tzers či nových kúlových smajlíkov. Neodoláš zvukovým hláškam v slovenskom jazyku, ktorými Ti Zoznam ICQ rozhodne spríjemní deň. Nudíš sa? Zahraj si jednu z mnohých hier, ktoré Ti Zoznam ICQ ponúka. A v prípade, že práve nemáš chuť vypisovať dlhočizné litánie, jednoducho si klikni na Tzers a vyjadri čo cítiš prostredníctvom štýlových postavičiek.

A já dostal výtlem jako už dlouho ne. Oni veřejně přiznaj že ICQ je pro lidi zaseknuté mentálně na úrovni mateřské školky a ještě se tím chlubí! Pozdějc jsem to dal jako reakci eště s nějakem dalšíma kecama, na užnevimjakej příspěvek na lide.cz ve fóru ICQ. (Kde mi mimochodem, asi omylem, dali správcovství za "častou účast v diskusi" Eye-wink ) Reakce nějaký holky:
srry sem něak nepobrala co je na tom vtipnýho :-[

A pak sem si to uvědomil. Neautorizovat takovýho člověka mi přijde už trochu blbý, zvlášť když ho znám. A přesně za to vděčím ICQ, udělá to za mě. Odfiltruje ho. Lidi, používejte Jabber. Lamy, zůstňte kdy jste.

PS: Poslední dobou mi dost narostl roster o kontakty které fyzicky znám a překročil jsem s nima první desítku. Ten respodnder bot kterýho jsem si vyrobil je fakt suprová věc. Eye-wink