Jak se projevila závislost na ICQ

Obrázek uživatele dave@njs.netlab.cz
Vložil dave@njs.netlab.cz, Čt, 2007-01-25 20:55 ::

Je známo, že dnes začalo blbnout ICQ a právě na tomto příkladu je nejlépe vidět, jak jsou lidé z toho zkoufalí. Dovolím si ocitovat jednoho nejmenovaného uživatele Lide.cz:

Ahoj lidičky právě jsem strašně moc naštvaný na všechny a na všechno rád by se tady zeptal jestly nevíte čím je způsobeno že když své ICQ zapnu na jakem koliv programu Icq Lite, miranda, qip atd.
Vymaže se mi celý contact list sem teď strašně moc naštvaný jelikož se mi teď po několika letech smazal celý contact list 500 lidí a ja sem naprosto v haj*** prostě sem ztracenej sem v prd****. Nevíte někdo jestly jsi ICQ.com nedělá zálohovou databázi a jestly se etda nedá požádat o navrácení contact listu?

Podotýkám, že tento uživatel byl muž a pro mě je typickým příkladem "zmagořelého" uživatele ICQ. Tento uživatel si myslí, že pokud používá alternate clienta, tak, že je borec. Jenže právě ted se ukázalo, že je na ICQ naprosto závislý, což dokazuje vtipná fráze "jsem strašně moc naštvaný". To se ale netýká jenom tohoto člověka, ale další masy uživatelů. Pro názornou ukázku se stačí podívat do jakéhokoli fóra.

Osobně mi nefunkčnost mého ICQ transportu vůbec nevadí a pokud si potřebuju s nekým povídat, Jabber mi naštěstí fungovat nepřestal. No abych to nějak shrnul, celá civilizace se pomalu stává závislou na textové komunikaci a pokud jim nefunguje, tak řvou jako na lesy Smiling.

Takže pokud vám nejde ICQ, zajděte do nějakýho klubu, čajovny, hospody nebo kamkoli jinam a pokecáte si daleko lépe.