Jabbim Live - na co se uživatelé ptají?

Obrázek uživatele pinky@njs.netlab.cz
Vložil pinky@njs.netlab.cz, Po, 2007-01-15 21:52 :: | |

Jak se zaregistruji?

Kliknete na odkaz Registrace nahoře na stránce a dále už vás povede průvodce. Bude si vás ve vašem klientu chtít přidat uživatel . Co je jid? To je vaše uživatelské jméno na Jabberu, například novak (at) jab­bim.cz.

Jak se mám přidat do seznamky?

Tak to je opět jednoduché, po přihlášení na Live zvolíte vytvořit nový obsah a tam zvolíte inzerát. Odpovídat na inzeráty v seznamce můžete pomocí diskuze. V budoucnu přibude možnost si s objektem vaší touhy promluvit anonymně přes brebentítko.

Jak mám přidat inzerát do bazaru?

Tak to je opět jednoduché, po přihlášení na Live zvolíte vytvořit nový obsah a tam zvolíte bazar. Odpovídat na inzeráty v bazaru můžete pomocí diskuze. V budoucnu přibude možnost si s prodávajícím promluvit anonymně přes brebentítko.

Jak se přidám na mapu?

Tak to je opět jednoduché, po přihlášení na Live zvolíte Můj účet a tam nastavit profil. Najedete pomocí šipek a zoomu tam kam chcete dát značku a kliknete do mapy. V tomto módu můžete klikat dokud nebudete se svojí polohou na mapě spokojeni, pak nastavení uložte.

Proč nejsem na mapě vidět?

Už vás je na mapě hodně. V oblastech, kde je lidí na mapě hodně, se ikonky sdružují pod jednu velkou. Takže zkuste zoom pomocí tlačitek plus a mínus vlevo na mapě a šipky pro pohyb po zvětšené mapě.

Máte další dotazy? Pošlete mi vaše dotazy do diskuze, rád odpovím. Přijemnou zábavu.